vuosikymmenten kokemus

Valitse suomalainen valmistaja. Pidämme yllä kotimaisen puusepäntyön perinteitä.

kestäviä kalusteratkaisuja

Laatua, jonka tunnistaa yksityiskohdista

Levee Oy valmistaa korkealaatuisia huonekaluja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Perusideana on käyttää laadukasta, sertifioitua puuta, kuten saarnia ja tammea – ja tehdä siitä niin muotoilullisesti kuin teknisestikin huonekaluja, jotka edustavat parhainta mahdollista laatua. Valmistamme, toimitamme ja asennamme myös metallikalusteet.

kestävää muotoilua

Vahvoja ja innovatiivisia rakenteita, jotka kestävät vuosikymmeniä

Leveen idea on tarjota riittävän laaja ja leveä valikoima sisustukseen saumattomasti yhteensopivia kokonaisuuksia. Tämä tarkoittaa joustavaa sopimusvalmistusta, sujuvaa mittatilauspalvelua sekä oman mallistoston valmistusta aika akustiikkaratkaisuista kiinto- ja irtokalusteisiin, jotka nykyaikaisten valaistusratkaisujen avulla saadaan toimimaan täydellisesti niin arjessa kuin juhlassa. Kestävä kehitys toteutuu kalusteiden massiivipuussa ja tuotteiden poikkeuksellisen pitkässä elinkaaressa sekä kunnostettavuudessa, kun joskus sellaisen aika on. Massiivipuisen laatukalusteen patinoituminen on myös kaunista. Tulemme valmistamaan vuosien saatossa merkittävän määrän kalustemuotoilun kansainvälisiä klassikoita. Teemme jatkuvasti laadukasta yhteistyötä suomalaisen sisustusarkkitehtuurin ja huonekalumuotoilun rintamilla.

oma huonekalumallistomme JULKAISTAAN PIAN

Pääset pian tilaamaan mallistomme huonekaluja!

Ota yhteyttä

Levee Oy valmistaa korkealaatuisia huonekaluja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Perusideana on käyttää laadukasta, sertifioitua puuta, kuten saarnia ja tammea – ja tehdä siitä niin muotoilullisesti kuin teknisestikin huonekaluja, jotka edustavat parhainta mahdollista laatua.

Ota yhteyttä!