sijaitsemme paraisilla

Paraisten merellinen luonto tarjoaa sekä inspiraatiota että puitteet laadukkaalle puusepäntyölle.

kotimaista valmistusta tarvitaan

Unelmasta totta

Kun sopivat henkilöt, koneet, laitteet, tilat ja rahoitus olivat olemassa, oli aika toteuttaa haave ja perustaa oma huonekalutehdas Paraisiin – yhdessä kokeneiden ammattilaisten kanssa. Jo lyhyessä ajassa tehty suuri työn määrä kertoo erittäin vahvasta motivaatiosta ja koko porukan todellisesta sitoutumisesta yhteiseen onnistumiseen. Tuotannon käynnistäminen tapahtui vuosien 2022-2023 aikana. Paraisilla on hyvä yrittää. Vanha suurkaupunki Turku on lähellä ja saaristo ympäröi kaikkialla.

laajasti yhdestä osoitteesta

Levee valikoima auttaa keskittämään

Leveen idea on tarjota riittävän laaja ja leveä valikoima sisustukseen saumattomasti yhteensopivia kokonaisuuksia. Tämä tarkoittaa joustavaa sopimusvalmistusta, sujuvaa mittatilauspalvelua sekä oman mallistoston valmistusta aika akustiikkaratkaisuista kiinto- ja irtokalusteisiin, jotka nykyaikaisten valaistusratkaisujen avulla saadaan toimimaan täydellisesti niin arjessa kuin juhlassa. Kestävä kehitys toteutuu kalusteiden massiivipuussa ja tuotteiden poikkeuksellisen pitkässä elinkaaressa sekä kunnostettavuudessa, kun joskus sellaisen aika on. Massiivipuisen laatukalusteen patinoituminen on myös kaunista. Tulemme valmistamaan vuosien saatossa merkittävän määrän kalustemuotoilun kansainvälisiä klassikoita. Teemme jatkuvasti laadukasta yhteistyötä suomalaisen sisustusarkkitehtuurin ja huonekalumuotoilun rintamilla.

HOTELLIT RAVINTOLAT JA TOIMITILAT

Julkaisemme pian tietoa uusista referensseistä

Ota yhteyttä

Levee Oy valmistaa korkealaatuisia huonekaluja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Perusideana on käyttää laadukasta, sertifioitua puuta, kuten saarnia ja tammea – ja tehdä siitä niin muotoilullisesti kuin teknisestikin huonekaluja, jotka edustavat parhainta mahdollista laatua.

Ota yhteyttä