Palvelut

Puusta ja metallista valmistetut kalusteet mittatilauksesta, asennettuna. Akustiikkaratkaisut huovasta. Suunnittelu.

Sisustusarkkitehtuurin laadukas moniosaaja

Palvelut

metallikalsuteiden tuotanto ja asennus

Pulverimaalauksella kestävä pinta

Metallikalustetuotannossa hyödynnämme monipuolista metallialan osaajaamme, luotettavia alihankkijoita sekä uutta pulverimaalauslinjaamme. Meillä kalusteiden tuotannon suunnittelusta ja kokoonpanosta vastaa useinmiten sama henkilö. Näin tiedonkulku ja projektinhallinta on aina mutkatonta ja tehokasta. 

Mission

Muoto kertoo käyttötarkoituksesta

Kalusteiden minimalistinen tyylikkyys kestää aikaa ja riittävä materiaalin paksuudet lähes lukemattomat käyttökerrat. Kestävä ja pitkäikaäinen kaluste, joka voi muodostua uusklassikoksi, on aikaa kestävä ja ekologinen vaihtoehto, jonka arvo ja arvokkuus säilyy yli sukupolvien. Kotimainen huonekalu on arvovalinta, johon sisältyy runsaasti oikeaa asennetta, tinkimättömyyttä sekä päämäärätietoisuutta. Kotimaisia laatukalusteita on ilo omistaa ja käyttää niin kodeissa kuin julkisissa tiloissa. Ne luovat poikkeuksellisen miellyttävää tunnelmaa ja kertovat tarinansa sekä tilasta että sen tekijöistä.

Ota yhteyttä

Levee Oy valmistaa korkealaatuisia huonekaluja kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Perusideana on käyttää laadukasta, sertifioitua puuta, kuten saarnia ja tammea – ja tehdä siitä niin muotoilullisesti kuin teknisestikin huonekaluja, jotka edustavat parhainta mahdollista laatua.

Ota yhteyttä